About

Om Millhaven Brows

3D Micro-pigmentering af bryn

Millhaven Brows - almost like nature

Naturlige øjenbryn

Her kan du få lavet flotte og meget naturlige øjenbryn. Harmoniske øjenbryn kan virkelig gøre underværker for et ansigt og dine øjne får ofte et mere sofistikeret og friskt udtryk. Desuden er det skønt at vågne op med fine naturlige bryn samt at kunne dyrke sport uden at optegnede bryn forsvinder.

Semi Permanent makeup er en procedure ( og et håndværk ) hvor man ved hjælp af en pen med et lille blad bestående af tætsiddende nåle, deponerer pigment under det øverste hudlag. Man “tegner” hårstrå for hårstrå og kan på den måde skabe form og fylde til brynet uden at det overhovedet kan ses man har fået tatoveret sine bryn. 3D micro-pigmenterede bryn er ikke en permanent tatovering, men skal derimod friskes op igen indenfor 1/2-2 år efter afhængig af hudtype og livsstil. Olieret hud mister farven en del hurtigere end anden hud. Solarium, sol, sved, vand og renseprodukter er alle ting, som medvirker til, at farven falmer.

Proceduren

Du skal have 2 behandlinger før resultatet kan betegnes som færdigt: første behandling samt en efterbehandling. Årsagen til dette er at kroppens immunforsvar vil prøve at frastøde de optegnede hårstrå derfor kan nogle af dem forsvinde. Efterbehandlingen skal ligge 4-6 uger efter den 1 behandling, ellers prissættes behandlingen som 1 behandling. For at dine bryn skal hele pænt skal du selv følge de instruktioner du får udleveret efter behandlingen.

Hvem kan få lavet bryn?

Alle sunde og raske mennesker med en sund og rask hud kan i princippet få lavet bryn. Resultatet afhænger af hvad man selv har som udgangspunkt - både hudtype og allerede eksisterende/ikke eksisterende øjenbryns hår spiller en rolle det færdige resultat, ligesom det enkelte menneskes ansigts-opbygning og mimik også gør.

Jeg laver ikke bryn på: gravide eller ammende kvinder. Har du acne er du i behandling for dette, eller har du lige afsluttet en behandling, skal du også vente. Har du fået botox i pande/ved bryn skal dit behandlende sted informere dig om hvornår det er i orden at få lavet bryn. Har du været i behandling med kemo-terapi skal du vente til 6 mdr. efter behandlingen – tjeck desuden med din læge at det er ok. Har du tidligere fået lavet bryn skal du kontakte mig og evt. sende et billede af dine bryn - så kan jeg fortælle dig om de skal fjernes med laser inden jeg kan lave nye fine bryn på dig. Jeg samarbejder med en professionel laser klinik som jeg kan henvise til, hvis du har behov for dette.

Er du det mindste i tvivl så ring 20 93 97 05 inden du booker så kan vi få afklaret om det er en behandling som passer til dig.

Din Behandler

Jeg er uddannet grafiker og sygeplejerske. Jeg arbejder ud fra Phibrows principper og med Phibrows materialer for at skabe det mest naturlige og harmoniske resultat.

Priser

Microblading af bryn hverdage 3.800,- kr. (Tager ca. 3 timer)

Efterbehandling 1.500,- kr.(Tager ca. 1 time)

Genopfriskning af bryn 3.000,- kr.(Tager ca. 2 timer)

Efterbehandling skal foretages indenfor 3 mdr efter første behandling (dog tidligst efter 4 uger). Alle efterbehandlinger skal være foretaget inden for 4 mdr efter 1. behandling.

Genopfriskning kan foretages kun på bryn som er lavet hos Millhaven - indtil 2 år efter allerførste behandling.

Læs det materiale du får tilsendt ved bookning, meget grundigt, så du kender til processen.

Book en tid