About

Om Millhaven Brows

3D Micro-pigmentering af bryn

Millhaven Brows - almost like nature

Naturlige øjenbryn

Her kan du få lavet flotte og meget naturlige øjenbryn. Harmoniske øjenbryn kan virkelig gøre underværker for et ansigt og dine øjne får ofte et mere sofistikeret og friskt udtryk. Desuden er det skønt at vågne op med fine naturlige bryn samt at kunne dyrke sport uden at optegnede bryn forsvinder.

Semi Permanent makeup er en procedure ( og et håndværk ) hvor man ved hjælp af en pen med et lille blad bestående af tætsiddende nåle, deponerer pigment under det øverste hudlag. Man “tegner” hårstrå for hårstrå og kan på den måde skabe form og fylde til brynet uden at det overhovedet kan ses man har fået tatoveret sine bryn. 3D micro-pigmenterede bryn er ikke en permanent tatovering, men skal derimod friskes op igen indenfor 1/2-2 år efter afhængig af hudtype og livsstil. Olieret hud mister farven en del hurtigere end anden hud. Solarium, sol, sved, vand og renseprodukter er alle ting, som medvirker til, at farven falmer.

Proceduren

Du skal have 2 behandlinger før resultatet kan betegnes som færdigt: første behandling samt en efterbehandling. Årsagen til dette er at kroppens immunforsvar vil prøve at frastøde de optegnede hårstrå derfor kan nogle af dem forsvinde. Efterbehandlingen skal ligge 4-6 uger efter den 1 behandling, ellers prissættes behandlingen som 1 behandling. For at dine bryn skal hele pænt skal du selv følge de instruktioner du får udleveret efter behandlingen.

Hvem kan få lavet bryn?

Alle kan i princippet få lavet bryn, men har du f.eks meget fedtet hud skal du være opmærksom på at du nok skal have en genopfriskning tidligere end dem som har tør hud.

Har du tidligere fået lavet en øjenbrynstatovering kan det for nogle kræve en del ekstra behandlinger for at opnå det ønskede resultat – derfor skal du overveje om microblading (som er den mildeste og mest naturlige form for øjenbrynstatovering) er velegnet til dig.

Der laves ikke bryn på: -gravide eller ammende kvinder. -hvis du har acne eller er i behandling for dette, eller lige har afsluttet en behandling. -hvis du har fået botox i pande/ved bryn. Tidligst 9 mdr. efter botox. -hvis du får kemoterapi – skal der været gået 3 mdr. efter afsluttet behandling – tjekck desuden med din læge at det er ok.

Er du det mindste i tvivl så ring 20 93 97 05 inden du booker så kan vi få afklaret om det er en behandling som passer til dig.

Din Behandler

Jeg er uddannet grafiker og sygeplejerske. Jeg arbejder ud fra Phibrows principper og med Phibrows materialer for at skabe det mest naturlige og harmoniske resultat.

Priser

Microblading af bryn hverdage 3.300,- kr. (Tager ca. 3 timer)

Efterbehandling 1.000,- kr.(Tager ca. 1 time)

Genopfriskning af bryn 2.200,- kr.(Tager ca. 2 timer)

Efterbehandling skal foretages indenfor 3 mdr efter første behandling (dog tidligst efter 4 uger).

Genopfriskning kan foretages kun på bryn som er lavet hos Millhaven - indtil 2 år efter allerførste behandling.

Læs det materiale du får tilsendt ved bookning, meget grundigt, så du kender til processen.

Book en tid